IGAZGATÓI KONFERENCIA - MEGÚJULÓ VALÓSÁGOS ÉS VIRTUÁLIS MÚZEUMI TEREK

Az Országos Közgyűjtemények Szövetsége – többszöri, a koronavírus-járvány miatti időpontmódosítás után – 2021. november 22-én tartja meg Megújuló valóságos és virtuális múzeumi terek, múzeum- és kiállításépítés 2020-2021 című konferenciáját hazai múzeumi igazgatók és felsővezetők számára.

Országos Múzeumigazgatói Konferencia 2021

2021-ben hetedik alkalommal rendezzük meg az Országos Múzeumigazgatói Konferenciát. Minden egyes év új és új témák megvitatására nyújt lehetőséget a résztvevő múzeumi vezetők számára.
Olyan, szakterületünk egészére mély hatást kiváltó események határozták meg 2020 március elejétől, előző múzeumigazgatói konferenciánk óta valamennyiünk életét, amelyekre személyes életünkben és munkánkban eddig sohasem volt még példa.

Petőfi 200

A Program célja, hogy Petőfi Sándor és kora 19. századon túlnyúló, közelmúltbeli és jelenkori értelmezéseit középpontba állítsa. A programban kiemelt szerepet kap Petőfinek és korának utóélete, valamint megjelenése az emlékezetkultúrában, a művészetekben, a folklórban, a tudományos és társművészeti területeken.

Oldalak